Mijn naam is Kevin Schenk en ik ben 25 jaar. Ik ben 8 jaar geleden begonnen als hobby fotograaf.

In mei 2013 heb ik de keuze gemaakt om als freelance fotograaf en cameraman aan de slag te gaan.

Hiervoor ben ik bij de lokale omroep Smart tv aan de slag gegaan en deed ik in de weekenden fotoshoots in de studio op de Maasvlakte of zat ik bij een sportwedstrijd als fotograaf. In 2015 ben ik ook andere soorten fotografie werkzaamheden er bij gaan doen.

Inmiddels ben ik actief bij de lokale omroep LinQ Media in Spijkenisse als  cameraman en regisseur.

Ook heb ik een tijdje bij NEP Hilversum gewerkt en hier mee mogen werken aan productie’s als The voice of Holland, Voetbal Inside, Circus gerschtanowitz, All you need is love, Het sinterklaas journaal.

In 2013 heb ik het bedrijf 112-rijnmond gestart waar we inmiddels op social media meer dan 2000 volgers hebben en meer dan 1000 bezoekers per dag op de website. Wij verkopen deze foto’s en video’s aan diverse grote media in Nederland.

Apparatuur:
  • Ik werk met de Nikon D750 Full Frame camera.
  • Lensen Tamron 24-120 mm, Nikon 17-300 mm, Tamaron 18-270 mm en de 150-600 mm van Sigma.