Een sport of zakelijk evenement, concerten, kerkdiensten, theaterstuk of productpresentatie kunnen wij met meercamera haarscherp in beeld brengen.

Regieset:

Wij zijn zelf in het bezig met meerdere regiesets zodat wij u altijd dat gene kunnen bieden dat aansluit bij uw wensen. Bij ons staat kwaliteit voorop; voor zowel apparatuur als personeel!

Waarom meercamera registratie?

Meercamera registratie heeft als groot voordeel dat de kijker vanuit verschillende hoeken een evenement kan bekijken. Wij zorgen voor een professionele registratie waarin een goede indruk gegeven wordt van het evenement.

Door live te schakelen vanuit de regie, wordt geen enkel shot of detail gemist. Alles wordt vastgelegd en geregistreerd. Een optie om bijvoorbeeld de beelden direct weer te geven op grote schermen is tevens bespreekbaar en kan een mooi effect hebben tijdens een event.

We kunnen in korte tijd opbouwen en afbreken, zodat efficiency altijd gewaarborgd blijft. De gedraaide videocontent kan door ons gemonteerd worden. We bewerken het tot een professionele en flitsende movie. Deze content kunt u bijvoorbeeld delen via social media.

 

Heeft u interesse in een meercamera registratie en bent u benieuwt naar alle mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.