Een fotoshoot is niet zo maar even snel wat foto’s maken. Kevinschenk fotografie neemt er daarom ook ruimschoots de aandacht en tijd voor. Je kunt het ook model- of portretfotografie noemen, maar in alle gevallen gaat het om een uitgebalanceerd eindproduct waar jij als klant tevreden mee bent.

Dat kan alleen maar worden gerealiseerd als jij of je gezinsleden, familie, vrienden of collega’s zich goed voelen voor de camera. Vooraf een kennismakingsgesprek zal dan ook deel uit maken van de shoot, zodat de uiteindelijke fotoshoot in een ontspannen sfeer kan plaatsvinden.

Studio

Kevinschenk fotografie beschikt over een eigen studio met professionele apparatuur. Deze apparatuur is uitermate geschikt voor een fotoshoot van jouw alleen of jij samen met je collega’s of vrienden. Ook leuk voor een vriendinnen uitje, vrijgezellenfeestje of personeelsuitstapje.

Portret

Tegenwoordig is ook een profielfoto of een zakelijk portret onmisbaar. Je ziet ze op LinkedIn, Twitter, Facebook of andere Social Media. In onderling overleg kan er op vrijwel iedere locatie worden gefotografeerd.

Uiteraard worden de foto’s digitaal afgeleverd of op professioneel fotopapier afgedrukt. Of afdrukken op canvas, hout, aluminium, plexiglas  is allemaal mogelijk.

Portfolio