Een evenement is per definitie een bijzondere gebeurtenis. Iets dat haaks staat op het alledaagse. Dat is dus iets dat u op de gevoelige plaat wilt vastleggen.

Dat wat bijzonder is mag immers niet ongemerkt voorbijgaan. Kevin Schenk fotografie leg u evenement op een professionele manier vast

Goed georganiseerd

Als het om evenementen fotografie gaat, neem ik u de zorgen uit handen. Ik verzorg de volledige fotografie van uw event en regel alles dat daarbij komt kijken. Ik ben er op tijd, en op ieder moment dat telt. Want als evenementen fotograaf weet ik waar het op aan komt.

Betrokken en snel
Evenementen fotografie wil zeggen: betrokken zijn bij je onderwerp. Aanvoelen wat er speelt en dat vastleggen. Snel schakelen zodat je niets mist. Het hoofd koel houden wanneer tientallen of honderden mensen tegelijk luisteren, praten, lachen … en geraakt zijn. Ik zorg ervoor dat u straks de mooiste foto’s heeft, van alle momenten. En ik werk altijd met een checklist, zodat ik zeker weet dat ik waarmaak wat ik beloof.
Langer voordeel
Uw presentatie op een beurs of evenement is meestal van beperkte duur. Maar met goede foto’s en films kunt u er veel langer uw voordeel mee doen.
Heeft u interesse en bent u benieuwt naar alle mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.